follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii marketing » Marketing direct » Judetul BUCURESTI
  home     Marketing direct   Judetul BUCURESTI

Marketing direct Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru marketing direct completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
marketing direct (BUCURESTI, BUCURESTI)
Ideea ne-a venit pe bancile universitatii, cand ne-am decis sa ne deschidem propria companie. Am decis sa incepem numai dupa ce vom culege suficienta experienta, lucrand in alte companii, astfel incat sa putem furniza cele mai bune servicii de pe piata. In anul 2012 a venit timpul sa deschidem Romanian Marketing Department. Promisiunea noastra este ca livram cele mai noi si eficiente solutii..
0733 *** ***Click aici!
marketing direct (BUCURESTI, BUCURESTI)
Oferim consultanta in conceperea si implementarea unor campanii de comunicare, marketing, solutii de publishing si spatii publicitare. avem o experienta cumulata de peste 50 ani de experienta in presa, pr si marketing pe diverse pozitii de la director de imagine, redactor sef, pr executive pana la director executiv. Toti colaboratorii nostri au studii sperioare in domeniu acreditate de universitati de prestigiu din tara...
0757 *** ***Click aici!
marketing direct (BUCURESTI, BUCURESTI)
Market trend a inceput in 2003. ne-am dorit intotdeauna sa facem in asa fel incat clientii nostri sa simta ca au de partea lor o echipa de specialisti care chiar poate sa faca o diferenta in piata pentru ei. credem ca in romania este nevoie de buni specialisti in marketing care sa ajute firmele din tara noastra sa fie mai puternice. ne place..
0213 *** ***Click aici!
marketing direct (BUCURESTI, BUCURESTI)
Stim foarte bine ca orice companie are nevoie de logistica si promovare pentru o buna functionare, iar pentru acestea venim in sprijinul dumneavoastra cu urmatoarele: tipar, print digital, articole promotionale, productie publicitara, grafica, birotica, papetarie, sisteme it, consumabile it, sisteme de supraveghere si pontaj, procedee de personalizare(serigrafie, tampografie, gravura)...
0721 *** ***Click aici!
marketing direct (BUCURESTI, BUCURESTI)
Agentia de publicitate portaeporta executa lucrari de grafica, webdesign, advertising video, tipar, precum si promovare branding, pentru firme ca lotto sport italia s.p.a romania sau antispameurope hannover / germania. reclame online, fleyre, brosuri, ambalaje, afise, publicatii, pagini de internet, bannere, clipuri publicitare si filme de prezentare sint doar citeva din ceea ce noi putem face. daca va plac lucrarile noastre contactati-ne!..
4076 *** ***Click aici!
marketing direct (BUCURESTI, BUCURESTI)
Publicitate clasica, printuri, marketing direct, obiecte promotionale, publicitate, reclama, concepere strategii de comunicare si pr, implementare solutii de comunicare, organizare campanii de informare si publicitate. campanii de publicitate outdoor si indoor, web design, web developpment, advertising, productie publicitara, creatie grafica si publicitara, cercetari de piata, pozitionare, cunoastere amanuntita a brandului, consumatorului si a pietei, implementare proiecte, analiza post campanie..
2554 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie